Intermediair

Als professional wilt u zoveel mogelijk bezig zijn met uw werk, het verkopen van hypotheken of het geven van adviezen op dit gebied. U zoekt daarom naar dienstverleners, die aansluiten op uw proces en die u werk uit handen nemen. De Taxatheek werkt sinds haar oprichting in 1996 voor intermediairs. Wij zijn ervaren en constant bezig met ons specialisme: taxeren.

Wij begrijpen dat u kiest voor een waardebepaling, die vastgesteld wordt door een ervaren taxateur uit de regio. Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland en onze taxateurs hebben veel kennis van, en ervaring met, de lokale markt. Daarnaast werken zij met software die gebruik maakt van veel controlepunten, waardoor er snel een accurate waardebepaling van het te taxeren object wordt opgesteld.

Via onze webapplicatie T@xinWeb voert u, door middel van een unieke gebruikersnaam en inlogcode, eenvoudig een taxatieopdracht in en kunt u de status van uw opdrachten volgen.

Wij houden u via e-mail op de hoogte van de afspraakdatum en verzenddatum met de behaalde waardes.

Voor het aanvragen van een gebruikersnaam met inlogcode of meer informatie over T@xinWeb kunt u hier contact met ons opnemen.