Particulier

Van al uw bezittingen, is uw woning hoogstwaarschijnlijk het meest kostbaar. Logisch dat u kiest voor een waardebepaling die vastgesteld wordt door een ervaren taxateur uit uw regio. Onze taxateurs werken met software die gebruik maakt van veel controlepunten, hierdoor wordt er een goede, accurate waardebepaling van uw object opgesteld.

De Taxatheek is gespecialiseerd in het taxeren van onroerend goed. Wij zijn een keten van eigen NVM kantoren, die taxaties verrichten in heel Nederland.

Soorten taxaties:

FINANCIERINGIn de meeste gevallen heeft u bij het afsluiten van een hypotheek een taxatierapport nodig.
AANKOOP WONINGHet taxatierapport kunt u gebruiken voor de onderhandeling en later voor de financiering.
VERKOOP WONINGWanneer u besluit om uw woning zelf te verkopen, kan het interessant zijn om een taxatie te laten verrichten. Met de resultaten van de taxatie kunt u uw vraagprijs bepalen.
ECHTSCHEIDINGWanneer bij echtscheiding één van de partners de woning wil kopen is in veel gevallen een taxatie nodig.
VERZEKERINGIn geval van schade wilt u schadeloos worden gesteld door uw verzekeraar. Discussies over de feitelijke waarde met uw verzekeraar kunt u voorkomen door een actueel taxatierapport.

Offerteaanvraag

Wanneer u een offerte voor een taxatie wilt ontvangen kunt u uw gegevens, via onderstaand formulier, naar ons verzenden. Wij nemen na ontvangst contact met u op.

Offerte aanvragen